dagen har varit as bra=) Var först barnvakt , sedan blev det att dra in till stan att träffa Erika=) Tog oss en långpromenad i skogen , riktigt skönt! Sen blev det att gå hem till Victoria och ta sig en kaffe och snacka lite skit! Sen kom även bea och hennes pojkvän =) Skojsigt!
Sen blev det att ta bussen hem till ölme nu vid 10 , träffade Jenny även på bussen:) Så fick lite sällskap hem på den mörka vägen,mysigt!:))
Just nu sitter jag och är fett nervös inför i morgon, känner på mig att jag säkert kommer försova mig, ska åka med bussen i från ölme klockan kvart i 8. Så idag blir det en tidig kväll ,eller ja klockan är snart 11 så jätte tidig blir den ju inte :P
Hoppas i allafall på att det går lika bra i morgon som det gjorde igår :) så nu får ni allt hålla tummarna för mig!!
Valborg i morgon också=)))
nej nu ska jag allt ta natten, är trött men samtidigt jätte pigg. suck, men får slå på en film så jag somnar :)!
take care♥

•So much cuter

Godmorgon:)
haha,jag är vaken redan. Klockan är bara 8.20 det är inte dåligt det inte ;P Jag som hade ställt klockan på 10 men nu vakna man självmant. Dock vakna jag med hals ont. Hmm kan undra vem det är som smittat mig.. (JENNY!!) jaja, hoppas det går över under dagen :) Ska alldeles strax gå ner och sätta på kaffe och göra mig en macka och kanske sätta mig framför tvn en stund om det inte är för kallt där nere :)
sen blir det duschen och sedan åka vidare på arbetsintervju , håll tummarna för mig! :)
Efter intervjun så blir det troligtvis en långpromenad med Erika=)=)=)
take care ♥

•HAPPY HAPPY HAPPY!!

Dagen idag kan inte varit bättre, först träffa jenny. Tog oss en liten fika på café paus innan jag skulle vidare till arbetsförmedlingen. Var kul att se lilla jenny igen, var ju ett tag sen nu....
Efter vi hade varit på arbetsförmedlingen så gick vi till lindex där hon shoppade lite grann, trevligt trevligt. Sen fick jag ett jätte trevligt telefon samtal. JAG SKA PÅ ARBETSINTERVJU I MORGON. tjolahopp, det gjorde min dag! är hur glad som helst, hoppas på att man får jobbet. men hon på arbetsförmedlingen sa att det är 90% chans att få jobbet om dom tar dit mig på intervju. Så efter det var jag en glad tjej resten utav dagen, är fortfarande skit glad.
Var även hemma hos Sofie en sväng och satt ute på hennes balkong och stekte . Så gött.
Sen tog jag och kära Jenny bussen till ölme vid 7 tiden. väl hemma blev det hemma lagad pizza, det är ju SÅ himla gott :) Mammsen är bäst på att gör hemma lagad pizza!!
Nu blir det att försöka varva ner så att man kan somna ikväll, är helt hyper glad så vet inte vart jag ska ta vägen snart :)

men men , träna en liten sväng nu vore ju inte helt fel!
take care♥

nu har man varit vaken ett tag, vaknade klockan 10 och var klar vaken :) hörde nyss av mig till Jenny,hon hade försovit sig :P så nu hade jag ju inte behövt gå upp så himlans tidigt :) men strunt samma. ska äta lite frukost nu:)
Funderar på att göra en riktigt god frukost,juice,ägg,rostat bröd och något mer gott kanske?:)
dagens planer är arbetsförmedlingen klockan 3 sen ska jag även hinna gå förbi erika på mazzarin innan :)
sen vet jag inte, någon som har något förslag? :D

take care♥




då var man hemma efter en hel dag i stan :) var först med Erika när hon hämta sin lillebror på dagis! haha, han kallar mig Tant virre. så kul. känner mig ju verkligen gammal när han sa så! Efter det så tog vi oss en promenad ner till stan där vi skulle försöka hitta en klänning till Erika som hon skulle ha på ett dop hon ska på :) Gick igenom alla affärer i stan men hittade inget speciellt förut en söt klänning på kappahl men den köpte hon inte :P
Efter en sväng på stan så vandrade vi hem till lägenheten där vi tog oss en liten fika och snackade lite :) Trevligt var det. Sen blev det en himla långa promenad ut i skogen , men känns grymt skönt nu när det är gjort :) Det får vi börja göra oftare,eller hur erika? :)
Nu sitter jag här med mackor och ett glas oboy. Ska alldeles strax sätta på en film sen sova, puhuu är en trött tjej just nu.
I morgon bitti kommer lilla Jenny hit och våldsgästar mig tidigt på morgon. =) och där med försvann min sovmorgon ... men men , ska in till stan igen senare på eftermiddagen och gå förbi Erika på Mazzarin sedan till arbetsförmedlingen klockan 15.00 :) sen vette tusan vad man ska hitta på.. Det märks.
Take care♥

•One way or another

hej hopp!
ska alldeles strax åka in till stan och möta upp erika så ska vi ta oss en långpromenad. Synd bara att vädret inte var så bra idag men får hoppas att man slipper regn i alla fall! :) Efter promenaden vet jag inte vad jag ska hitta på,får se om man åker hem eller blir kvar i stan en stund :)
Har suttit inne på platsbanken i princip hela förmiddan och även gjort lite annat. Hittade ett jobb i Norge som jag starkt funderar på. Städare på ett hotell i Grande Fjord :) ska i alla fall skicka in ansökan och så får vi se sen!:) skulle ju vara rätt skönt att komma i från kristinehamn ett tag:)
jaja,nu ska jag ta mig en snabb dusch sen käka något!
Take care ♥

What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind


Ke$ha - Kiss N Tell

Listen to yourself
You're a hot mess
St-t-stutter through your words
Breaking a sweat
What's it gonna take to confess
What we both know
Yeah, I was outta town last weekend,
You were feeling like a pimp round your lame friends
Now your little party's gonna end
So here we go

Woohha-a-ohooh
You got a secret
woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
woohha-a-ohooh
Somebody leaked it,
And now some sh*ts about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Your looking like a tool not a bawler
Your acting like a chick, why bother?
I can find someone way hotter
with a bigger wow... well
'Cause I'm done with the ways thats you've messed up
You weren't smart enough to keep your stupid mouth shut
I'm so sick of it
I've had enough
I hope you cry

Woohha-a-ohooh
You got a secret
Woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
Woohha-a-ohooh
Somebody leaked it
And now some sh*ts about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Kiss 'n' tell (x8)

I hope you know
You gotta go
You
Get up and go
I don't wanna know
Or why your gross
You gotta go,
You
Get up and go
'Cause i dont wanna know

I never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

•Just a small town girl

har nyss käkat tacos, det var riktigt mumsigt!:) Nu ska jag slå på någon bra film och mysa ner mig i sängen. ska köra ett träningspass efter det sen ta mig en dusch. och sen sova! :) I morgon blir det in till stan hyfsat tidigt och ta en promenad med Erika :) hoppas vädret är fint i morgon så man kan steka lite i solen också! ;P

Take care ♥

Gårdagen blev lyckad,mycket dans och prat! var riktigt trevligt.=)
Idag blir det att inte göra så mycket annat än att ta  det lugnt, kolla film och kanske käka lite chips=) Vi får se vad söndagen har att bjuda på :)

take care ♥

tack allihoppa som gjorde kvällen lyckad igår!=)


• ready to go




lockigt hår idag, tjoho!
hoppas alla får en trevlig lördag kväll :)
take care♥



•What can I say

Gårdagen blev riktigt lyckad :) var i hallen till 9 ungefär sen gick vi vidare till roma och käkade=) åt black and white ,otroligt gott! Vid 1 tiden så drog vi vidare till mastis så kvällen slutade bra. Var hemma vid 3 i natt så somnade som en stock direkt =)
Idag vaknade jag med jobbig huvudvärk, men man får ju skylla sig själv. Blev en hel del igår!
Har även suttit ute och stekt i solen med min lilla syster. har varit grymt skönt väder idag=) I like it!
ikväll blir det utgång med Elin som gäller. hoppas på att kvällen slutar bra!:D
party mode on,oh yes!

take care♥

fredag idag då! idag blir det avslutning med badmintonen i södermalmshallen=) kommer nog bli kul, efter det blir det ut och käka på antingen roma eller the pub. Det är ej bestämt än men det blir troligtvis the pub=)
så annars i dag har jag bara tagit det lugnt ,laddar inför kvällen=) 
I morgon blir det utgång med Elin, kommer bli skoj.
har inte så mycket mer att skriva faktiskt.

ha en bra fredag!

take care ♥

•shut it down



take care♥

•Maybe you shouldn't

dålig uppdatering den sista tiden nu tycker jag. men har lite annat för mig så hinner inte blogga så mycket! Men nu får det bli en liten kort uppdatering tycker jag :)
Idag har jag varit i stan och träffat sofia och erika! Tog en fika på det nya stället orion,riktigt trevligt ställe=) Efter en liten fika blev det att vandra runt och kolla lite i affärer. Erika gick dock hem efter en stund. Men jag och sofia fortsatte att kolla runt lite på stan :P Blev att vi gick tillbaka till orion , blev att dela på en pizza! Så gott, deras pizza är att rekomenderas :) Där satt vi och prata ända tills det stängde :) Skojsig dag!
Resten av veckan har jag speciella planer mer än att hälsa på farmor i morgon och även avslutning med badmintonen på fredag! Så då blir det att gå till The pub och äta gott =)Ska även träffa Elin på fredag och ta en fika, hon åker ju som sagt snart till London och jobbar...
Men men, nu ska jag träna lite sen slå på någon bra film och mysa i sängen :)

Take care♥


Bild från idag, tagen av sofia :)

•Woohha-a-ohooh

har blivit pigg,vet inte vad det beror på. har varit jätte trött hela kvällen! och nu vill jag faktiskt sova men det går inte.. så nu tänkte jag fördriva tiden med att lägga in lite nya bilder ,enjoy!



köpte as goda chips igår som jag måste rekomendera att smaka. äter knappt chips längre men fy tusan vad goda dom här var!! =)


Godnatt,take care♥

•You're a hot mess

varit inne i stan en sväng idag. Träffade sofia en sväng och gick lite på marken. efter det blev det att gå till arbetsförmedlingen och fixa lite. efter det så träffade jag Elin en liten kortis , satte oss i solen och pratade lite. Hon åker till london nästa vecka, är lite smått avis på henne!  åkte hem vid 5 och då blev det till att käka och städa! så nu sitter jag här och är skit trött. vill bara sova men jenny kommer förbi en sväng snart och hämtar lite kläder=)
Funderar på att köra ett träningspass och sedan duscha sen sova, fy vad gött man kommer sova efter det!
nej nu ska jag allt vara duktig och träna!

take care ♥

•I swear I've seen your face before

hej!
dålig uppdatering den senaste tiden, har inte haft någon lust att uppdatera. men nu får det allt bli lite ändring=)
igår träffade jag sofia,var ett bra tag sen jag träffade henne! var riktigt kul,tog en fika på café paus och även lilla jenny kom förbi en sväng och joinade oss=) Efter det så gick vi runt på stan och kollade,hon hittade en studentklänning som hon köpte + studentskor! Blev även att sitta ett bra tag i solen ,så himla skönt väder nu! Har varit kanon väder dom senaste dagen det gillar vi! satt ute i solen igår med i några timmar och även idag känner hur man börjar få en härlig färg i ansiktet nu=)

Helgen har i förövrigt varit bra, fredags var jag först hemma hos vickey och pratade efter det satte jag mig på bussen över till karlstad=) träffade jenny & marcus. sen lördagen blev det in till stan och fira Mikaela som fyllde 20. Hon bjöd på tacos och en riktigt mumsig tårta, efter det blev det utgång på mastis! så helgen har varit bra, fullt upp hela helgen=)

och veckans planer, hmmm.. imorgon blir det att åka in till arbetsförmedlingen efter det kanske ta sig en långpromenad om det är lika fint väder som det har varit idag.
dom andra dagarna har jag inte den blekaste aning om vad man ska göra. helgen är i alla fall planerad=)

men nu ska jag i alla fall försöka sova ögonen svider som tusan ..

take care♥



akon-don´t matter

•When I wake up, well I know I'm gonna be

I'm gonna be the man who wakes up next to you
When I go out, yeah I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who goes along with you
If I get drunk, well I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who gets drunk next to you
And if I haver, yeah I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who's havering to you

ska alldeles strax åka in till stan ,träffa Erika sedan blir det att ta sig en promenad med henne =) Ska bli trevlig,
har inte träffat henne på ett bra tag nu.. Men det får det bli ändring på tycker jag =)!
nu blir det käka lite fort sen ge sig vidare till bussen!

take care♥

tjosan hejsan, dålig uppdatering nu ett tag...  har inte haft så mycket tid för att blogga.
men nu har bella varit jätta snäll att fixat min blogg, tack så mycket hjälpen. den vart as bra =)
Dagarna har iallafall varit hyfsat bra , dock finns det ju endel saker som har varit as dåliga men thats life and life goes on! =)  
Fredagen blev det en liten spontan utgång med jenny och marcus, fredags mys på mastis =) Riktigt skojsigt! Lördagen blev det utgång igen med jenny och marcus, kvällen slutade hyfsat okej i allafall . Men inne på själva mastis var det faktiskt kul =)
Söndagen blev bara att ligga i sängen och vila:P även träna badminton efter att mamma tjatat hela dagen att jag skulle följa med .. suck suck , kände som att man var helt döende när man sprang runt på planen och försöka träffa bollen ..
idag har jag i allafall varit i stan och träffat först ivana. Tog oss en promenad och bara pratade riktigt trevligt! Sedan blev det att gå til belice och va hemma hos henne .. mysigt var det , fick några glas vin och vi bara pratade ! Riktigt bra dag idag med andra ord tycker jag =)
Glad för dom som finns vid ens sida! I like it <3

ska alldeles strax krypa ner i sängen och kolla film och sova =)

Du vet om att jag bara brydde mig inget annat
men nu känns det som en stor smäll rakt i ansiktet
hela situationen känns helt meningslös.</3


Take care ♥

GÄSTBLOGG 4

Sådär, då tror jag designen var klar :) //Bella

GÄSTBLOGG 3

Pillade lite mer på designen, men ändrar ingenting förens Veronica hör av sig om vad hon vill ha :)

Här kommer ett till exempel.



//Bella


GÄSTBLOGG 2

Bella här igen, sitter och pillar lite på designen igen :) Vet inte riktigt vad jag ska göra, hittar ingen riktigt bra bakgrund som passar ihop med resten... Nu orkar jag iaf inte göra mer än så länge ;) Kolla gärna in min blogg ^^




GÄST BLOGG

Bella här ^^ Sitter och pillar på Veronicas design, är dock inte klar. Men orkar inte mer idag ;) Måste sova.. Klockan är trots allt 03.51 :D Så vi får se hur det ser ut i slut ändan ;) Godnatt!


••••


•Spit you out

Hejhopp!
som vanligt har dagen varit bra, har varit i stan och hjälpt mamma med att stora handla. Efter det blev det att ta en fika med Elin på café paus=) var riktigt trevligt. Hon berättade lite om hur det var i thailand,väldigt avis! Vill också till värme och sol! =( Nu får sommaren komma fort hit till sverige!!
efter vi hade fikat gick vi runt lite och kollade på stan dock stängde allting då .. Så följde med henne när hon solade(bygga på sin redan BRUNA FÄRG!!) Efter det så följde jag med till coop en sväng där hennes föräldrar skulle handla:P så vi vandrade runt där inne och fortsatte och prata =) Trevligt trevligt, sedan kom Anders förbi och plockade upp mig när han skulle hem till kära Ölme :) Sen när man kom hem var det bara att göra sig något att käka, var vrålhungrig.. Så gjorde mina goda äggmackor,mumsigt det!
Sen blev det att köra ett träningspass nu på kvällen och nu ligger jag här och är as trött :O
Ska nog snart sova,ögonen svider riktigt mycket..

take care♥


RSS 2.0