•Måndag

Ny vecka & denna vecka ska det jobbas 7 dagar.. 1 vecka kvar tills nästa ledighet.
Slutade kl 2 idag vilket var riktigt skönt,rätt så sliten efter helgen. Så gå upp klockan halv 6 var ett helvete. Men upp kom jag och jobbade gjorde man också.
Efter jobbet blev det att ta bussen hem. Städa diska och jag skulle tvätta. Men det gick ju fan inte.. Grannen hade okuperat tvättstugan!
Så i morgon när jag har sovmorgon egentligen ska jag upp halv 7 och tvätta! Fyyy fan..
Idag har man varit duktig och betalat alla räkningar.Alltid ute i sista minuten med det men skönt att nu är allt betalat:)

Råkade beställa hem lite kläder i från HM som kommer till mig nästa vecka :) hihi
Blev en ny vår jacka och lite annat smått :)
Imorgon blir det att jobba till 19.00 sen vette tusan vad jag ska göra. Hem och bara ta det lugnt eller sola det märks väl :)

CIAO

Lördag

Då var det lördag, lite seg efter nattens bravader. Spotan utgång på mastis! Nykter var man och blues kväll med 40+ var det där! Men roligt var det.
Kom hem vid halv 6 imorse.
Uppe kl 10 då magnus och andrea skulle med ett tåg för att åka tillbaka till London. Så var bara att gå upp och försöka vara någorlunda pigg..
Drog över med 11 bussen till karlskoga för att möta upp Madde! Blev en lite tur på stan i Karlskoga. Inhandlat dricka för kvällen & kollade lite :)
Påväg hem till madde så blev vi något sugna på pizza. Så blev att vi feta oss i det. Mycket gott måste jag säga. Pizza med räkor på och bea sås,Mumma!
Nu har man precis knäppt första cidern och slängt i hårfärg på Madde.
Dags att komma i stämmning inför kvällen,riktigt taggad!

hoppas alla får en fortsatt as bra lördag!!

CIAO


•Tordag

Mycket trevlig kväll igår, vann bowlingen ;)
Bowling på kvällen med Magnus & Andrea from Italy.Blev till att ta fram sitt ordföråd i engelskan. Men as kul var det.
Efter bowlingen drog vi vidare hem till mig då Fredrik,Linnea & Chris kom förbi så vin,sprit,öl & massvis med snack blev det hela kvällen.
Drog vidare till chris under kvällen där guran åkte fram och sång stog på schemat.
Linnea sjöng lite solo för mig i köket med guran i sin hand och HELVETE vilken bra röst hon har. En och annan tår rann ner för kinden.
Så mycket bra onsdag!
Nu mår jag as kasst men jobba blir det! Såååååå hemma 9 ikväll.

CIAO

•Onsdag

nyvaken tjej. Kan inte somna om så är väl nästan lika bra och gå upp. Mörkt ute och kallt i lägenheten. Känner redan nu att det kommer bli en lååååång dag..
Upp och ta en dusch blir det nu,inte varje dag jag står i duschen  strax efter klockan 5.

CIAO

•Tisdag

Löning,fett gött!
Storhandla imorse innan jobbet så nu är det fyllt i både kyl och frys.Riktigt gött.
Färgade håret idag igen då den röda färgen nästan försvunnit ur håret. Så nu är jag mörkröd igen.Färgade även hårförlängningen så nu är jag långhårig igen ;)
Jobb mellan 2 & 8 så nyss kommit hem. Blir och ta sig något och käka snart sen blir det städa lite grann. Imorgon blir det att jobba dag.Så uppe med tuppen imorgon kl 5.30.. Kommer vara sliten som fan men värt det! Slutar 16.15 ,ganska gött det iallafall.
Kvällen imorgon blir det bowling,vin,skitsnack med trevligt sällskap.

Nu blir de käk!

CIAO

What hurts the most

Was being so close..

I pretend
I'm okay!!



•Måndag

home sweet home..nyss hemkommen från jobbet. Kvälls vecka igen! Men imorgon och resten av veckan är det 75% som gäller.Sjukt skönt!
Imorgon är det cash på kontot igen och jag ska upp klockan 8 när jag börjar 2. Haha , jag är duktig ;) Mycket ärenden att göra innan jobbet imorgon. Storhandla klockan 9 med kära mormor :) Sen blir det en sväng på stan & även sola om det nu hinns med!
Ikväll blir det lugnt för ovanlighetens skull. Ska väl inta sängen ganska tidigt idag.
Och äntligen börjar min värk i kroppen försvinna också,kunde gå lite bättre idag än igår iallafall. Men mitt kära knä börja lägga av helt .. Konstant smärta i höger knä är fan inte trevligt. Jaja..

CIAO

•A dream

seg kväll,jag är seg,hela söndagen är bara SEG!
Sitter och glor på dead or alive på 6an.Funderar på och ta mig en dusch och krypa ner i sängen snart. Ny jobb vecka imorgon då! Yey,dags att räkna ner till helg igen då..
Veckans planer är väldigt få,löning så blir iväg och storhandla hem mat till mitt tomma kylskåp..
Även blir det lite shopping av lite nytt till min garderob & hårfärg!

CIAO


•Söndag

Söndag igen.
Gårdagen spenderades i Karlskoga,var upp redan klockan 7 och va i karlskoga runt halv 9. Matcher blev det att spela hela dagen fram till 3 då allting för min del var klart. Tvåa i damdubbel;).
Blev sedan att röra sig mot tobbe för lite festligheter! Lyckad kväll med folket från jobbet :)

Idag mår jag kalas bra,blev ganska så lugnt igår. Men min kropp är död,ont överallt.. Så massage är jag tacksam över att få.
Annars idag har man inte gjort så mycket,tagit det mest lugnt. Försökt att stretcha bort träningsvärken men ingenting funkar.Så idag är det lite synd om mig!
Kvällen blir att spendera på soffan , ner myst med täcke & te, film & tända ljus. Om jag gillert,galet skön söndag!

around you I feel happy
..



CIAO



Erika Lindberg, bästa tjejen i alla lägen.
Vi har gjort mycket roligt tillsammans ända sen vi lärde känna varandra. Började på konfermations resan till polen när du gav mig smeknamnet dumle tack vare min fina väska. Haha, många minnen har vi tillsammans och många fler ska det bli!
Finns alltid där för mig,alltid gett mig stöd när allting varit kasst. Snarare vi har dragit upp varandra och hjälpt varandra med allt! & snart ska du bli Mamma,hallå vad fort tiden går!
Du är bra vän & jag tycker om dig mycket!
Love You♥


Jenny Edqvist, my love.
Inte har vi kännt varandra i all evighet men det känns som så.Om man vill ha en axel att gråta emot eller bara prata massa skit så finns du alltid vilken tid på dygnet.Glad tjej som oftast aldrig visar sina arga sidor(förutom när du ska dricka sprit ihop med mig).. Mycket roligt har vi hunnit med på kort tid.Första krogen rundan jag drog med dig på,Arena i Karlstad. Ingen kan göra succé som du och jag hjärtat!
Massa minnen,mera ska det bli!♥

Jag älskar dig!


Sofia Johansson,my special edition!
Goa sofia,vi har kommit varandra närmre det senaste året.Gillar dig starkt!
Speciell tjej som har en stor plats i mitt hjärta. Vi har hunnit med massvis med crazy stuff under årets gång.Många skratt & filmkvällar även spontana utekvällar på mastis som alltid blivit fruktansvärt roliga i ditt sällskap!
Me like you a lot!!♥


Magnus Rommel,Drumkingen & en av dom bästa!
Ja vart ska man börja,första kärleken & även min bästa vän!
Vad har vi inte gjort tillsammans,minns allt som igår. Vi känner varandra innan till som utan till.Finns för varandra 24 timmar om dygnet.Kan prata om allt med dig!
Glad över att vi är så bra vänner som vi är idag även fast vi haft det grymt svårt i vissa lägen.

A big ♥ to you!


Tobbe & Marcus, stjärnorna på jobbet.
En nallebjörn och en sportfåne. Två av dom bästa arbetskamraterna på jobbet som livar upp stämningen till max.
Man kan inte varit en hel dag på jobbet utan att någon av dom får en att skratta,glad över att det!
Är man på dåligt humör så går man från jobbet med ett leende.
Festa med dessa två då kan man inte ha tråkigt kan jag lova.
stått ut med mina humörsvängningar,nikotionfria dagar,deppdagar eller bara allmänt övertrötta dagar.
Ni är bäst!
Lots of hugs:)

Kärlek till mina underbara vänner, Love you all♥

•Fredag

Äntligen HELG gott folk! blev att jobba övertid idag så precis klivit innanför dörren. Blir samma på måndag också. Nu blir det äta något,väldigt hungrig just nu måste jag säga.
Ikväll blir det plocka i ordning hemma sen sova tidigt för att tagga för en hel dag med matcher i karlskoga imorgon=) Är sjukt taggad nu faktiskt,varit nervörs hela dagen men va fan. Vinst ska det bli ;)

Tycker nästan synd om mina kära arbetskamrater som får stå ut med mig när jag har varit nikotin fri en hel dag.. Haha,fattar inte hur dom står ut med mina kära humörsvängningar;) Men dom kanske skulle ta och PEPPA mig till att sluta kanske?
Är man beroende så är man!

NU- MAT
SEN-PLOCKA
KVÄLL-FILM,SOVA!

CIAO


Godnatt sötnosar♥

jag gillar torsdagar bara för att då är det bara 1 dag kvar till helg som då innebär att man är ledig.
Imorgon är det dagpass som man ska jobba och jag är ganska otaggad för att gå upp halv 6.Men har bestämt mig att jag ska vakna och vara pigg så ska försöka sova redan nu!
Direkt efter jobbet imorgon blir det hem och städa och eventuellt tvätta.Sen får vi se vad kvällen bjuder på..
Taggar inför match på lördag i karlskoga & natuligtvis hoppas man på vinst!! Lördagkvällen blir att stanna kvar i karlskoga och för ovanlighetens skull blir det fest. Fest hemma hos Tobbe med arbetskamrater. Kommer bli en kanon bra lördag.Söndag blir det eventuellt match igen fast i kristinehamn om man mår bra! Känner på mig att jag kommer vara en aning sliten på söndag men får hoppas på en fräsch och pigg veronica!
på tal om ingenting så saknar jag min lilla syster väldigt mycket. Dags att ha myskväll hemma hos mig snart med min lilla prinsessa. Hon kan vara den mest jobbigaste ungen i världen,men nu har jag inte träffa lill-tjejen på evigheter känns det som!

nu blir det sova!
CIAO



•What difference does it makes

Just one chance
This time, This place
Mistakes




Jag börjar bli så sjukt sugen på USA i januari! Vill bort nu nu nu nu.. Skulle vara så himla skönt!
Men vad ska man hinna med under ett år då i sverige? Jag vill iväg och åka skidor,någon som är sugen på och hänga med?
Utomlands vill jag hinna med i sommar, Metaltown.Galna festivaler! BORT från krisitnehamn,sååååååååå trött på skiten!
London blir det iallafall,shopping & umgås med shysst folk! Primark,vad skulle man göra om man inte varit där minst en gång per år ;)
Norge jobb? Körkort? Ja det finns ju hur mycket som helst man ska hinna med .. Jag vill flytta , Göteborg är min framtida stad om någon!

nu jäklar kollar jag på resor utomlands, hitta en billig i två veckor till alanya .. Lite smått sugen på att boka och dra iväg i slutet av juni.. Om det finns någon som är sugen på att hänga med så skriv om intresset finns!!

CIAO

Baksmälla-Petter

Ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah 
ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah
ah ah ah ah ah ah ah ah

Jag vaknar klockan fem
såg solen gå ner igen
Och jag har inga minnen från igår
eller hur jag tog mig hem

(Hey)
Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Ey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
däckar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn

(Hey)
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Dom ringde från mitt skivbolag
Dom undra var jag var idag
Jag hade en intervju klockan två
och en deadline av nåt slag

Okej lyssna, okej det är alltid likadant
samma gamla visa när jag går ut
Försöker spela tuff men är långt ifrån tålig
Jag skiter i vad och jag skiter i krav
Nu är det du och jag och du gör min dag
För ikväll är vi kungar som aysan sa
spelar ingen roll för jag är nice idag
Bara bonda med folk i min närhet
Blicken är ärlig, jag bjuder på kärlek
Från en till en, snurra runt igen
och jag struntar i allt för det är en ny dag sen
Klockan är fem och jag vägrar gå hem nu
Vet du vad, låt oss fucka upp igen nu

(Hey, kom igen)
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen
Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen

Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem
Borde dricka vatten, borde gå o lägga mig, men kanske inte riktigt, äään

Okej det är alltid likadant, samla gamla visa när jag går ut
Spårar ur så hela haket blir ett dårhus
Går lös på min Twitter så någon blir bitter
Fuckar upp, det är så svårt att vara nykter

(Hey)
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen
Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen

•Tisdag

Skönt att vara hemma tidigt idag, slutade två så blev en promenad ner till bussen! Har inte slutat så här tidigt på väldigt länge.. Men trött är man,inte van vid att gå upp halv 6 inte ;) Men imorgon kan jag ta igen mig då jag börjar 2 igen!

Lång promenad har man hunnit med och även ätit lite! :) Så nu blir det alldeles strax ett träningspass!

CIAO

•Måndag

Måndag igen och jag längtar redan tills det är helg. Trött konstigt nog idag..
Idag blir det sängen tidigt,upp och hoppa klockan halv 6 imorgon.. Jag kommer vara helt död!!
Så nu ska jag göra pytt i pann sen sova.
Börjar peppa lite inför helgen, badminton tävling i karlskoga! Inte tävlat på ett år så det kommer bli intressant men roligt! Dubbel & mixed blir det och spela. tagga tagga!;)

CIAO

•Söndag

Gårdagen var mycket trevlig. Fest hemma hos mig med massa trevligt folk!
Blev utgång på mastis & vägen ner dit i går var hemsk. Klackskor,snö & en aning dragen.Julia fick bli mitt stöd hela vägen ner till mastis,fram kom vi iallafall!
Riktigt roligt på mastis,var ett tag sen man var ute där.Dock lite folk men kul var det iallafall!:)

Idag har jag haft jenny & marcus här hela dagen. Fetat oss i kebab och bara degat i sängen! Och ett antal skratt.
Gillar söndagar,då får man faktiskt vara slapp!;)

Städat i ordning så nu ser lägenheten någorlunda fräsch ut,men fortfarande lite som ser grisigt ut! Men resten fixar jag innan jobbet imorgon. Börjar 2-20.00 riktigt skön tid.Men sen börjar man 7.45 på tisdagen vilket kommer vara riktigt segt. Inte jobbat tidigt på några veckor så ska bli intressant och se om man orkar upp ur sängen kl 6..

Nej nu blir det film, the bounty hunter står på kvällens filmschema ;p

CIAO


mingel bild från mastis. Julia,Hampus & jag.

•bilder säger mer än tusen ord,enjoy!






















•Lördag

kvällen blev en succé,riktgt lyckat och jag gillert.
Ska inta sängen,ledsen sur & besviken! Godnatt
<3

•Fredag

trevlig kväll med pizza & trevligt folk! :)
hur som helst,dags att inta sängen och se film med dom bästa!! =) Tagga för jobb dag imorgon,TAGGA PARTY IMORGON!!!

hold my hand :$
sweet dreams!!


CIAO!

•Hey baby....

drop it to the floor!
Börjar tagga inför festligheter på lördag! Men först ska man jobba två dagar,lovley.

ska faktiskt ta mig en lång varm dusch & krypa ner i sängen nu. Kanske försöka sova om det går!




•Tordag

Nu är snart den lediga dagen över.. Har hunnit med en hel del idag. Sov dock väldigt länge,men det var väl behövligt! Promenad,tränat & storstädat så nu sitter man i ett nystädat vardagsrum och njuter av att allt är så fint!
Lagade riktigt god mat,kyckling i ugnsform med kokosmjölk & coscous till.. Så sjukt gott blev det!!

i februari blir det att åka över till örebro för infomöte om aur-pair i USA!
Får se om det går vägen så drar jag iväg januari 2012 :)

Nu blir det att kolla på Fun with Dick and Jane på 6an!

CIAO


Rödhårig,jag gillert!


•Onsdag

idag va fan den segaste dagen på länge.Menar det verkligen,inte varit såhär sliten och trött på veckor. Jobbat från 10-halv 7. Efter det blev det promenad hem till Madde,alltid lika trevligt. Kom nyss hem så nu ligger jag i sängen och är allmänt död.Min hjärna är inte med mig alls idag och inte heller kroppen. Men imorgon är man ledig så då ska jag vakna utvilad för då är det dags för stor städning i lägenheten för i helgen vankas det fest!!
Även en långpromenad om det finns någon frivillig som vill med!:)

Nu intar jag sängläge & film

CIAO

•Sova?

Inte första gången  som jag aldrig kan somna..Knappt kunna somna dom senaste dagarna. Börjar undra vad det blivit med mig.. Brukar aldrig ha så här svårt att somna. Hmm, legat i sängen nu i snart två timmar bara lågit och vänt och vridit på mig! Fan jag måste ju soooooova! Kommer aldrig orka upp..
får bli att göra en kopp te och lägga sig på soffan och hoppas man somnar någon gång!

•Tisdag

jobb som vanligt till halv sju. Hängde med Madde hem en sväng och busade med hennes katter. Jag vill ha en katt,som man kan ha i sängen o mysa med. Lite sällskap! :)
Väl hemma blev det promenix,städning & matlagning. Gillar mitt liv ibland. haha
nu är jag trött som satan ,legat och slö kollat på rush hour 2 på 6an. Riktigt rolig film men den orkade jag inte titta klart på. Upp tidigt imorgon för jobb,resten av veckan blir att köra 100% pass. Så imorgon börjar man 10.15 istället för 12.15.. Men cash på kontot sen iallafall ;)

Nu tänker jag inte tvinga mina ögon vara uppe mer .. Så Godnatt!


CIAO

•IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG UTOM..

JENNY EDQVIST 20ÅRSDAG! Stort Grattis till dig min älskade vän,nu är du ingen tonåring längre. Vuxen kvinna! Premiär på glasbanken,& nu kan vi ta och gå dit tillsammans! Tralala.. I helgen ska du firas mycket! LOVE YOU






Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras.....


•Måndag

Fy fan vilken dag, segt & riktigt irriterad har jag varit hela dagen! så idag orkar jag inte skriva mera än såå..
Godnatt
CIAO

•Söndag

Söndagen har varit hur slapp som helst, riktigt skönt! Inte gjort något vettigt alls, sov bort halva dagen. Blev en sväng förbi sofia.
Sedan film & kvällspromenad!
nu ska jag sova ,ögongen svider lite!
Jobb imorgon,nu är det slut på min långledighet.. nu blir det jobb fram till onsdag sen ledig torsdag och jobb fredag o lördag!

CIAO

•Make a move

nyss kommit hem,orkade inte dra ut på mastis ikväll.. Så fruktansvärt otaggad,men trevlig förfest hemma hos bella & hella :) Så kvällen har inte varit så tråkig iallafall.. När dom andra drack så drack jag kaffe! Aldrig hänt innan,första och sista gången ;)
Nu blir det chips & mjuks på,movietime!

CIAO


P-p-p-paartylover

Showtek – Partylover

•Lördag

Gårdagen var hur rolig som helst, inte skrattat så mycket på länge! Planering inför nästa helg & massa annat roligt .. Blev spontan utgång igår på The pub,mycket trevligt! Men blev lite väl mycket mot slutet men så sjukt roligt hade vi. Tack Jenny och Marcus =)
Idag har man varit en sväng nere i södermalmshallen och kollat på när det spelades seriematcher i badminton. Lilla mamma var med så fick ju heja på lite grann =) Dock förlust i dubbeln men så kan det gå ibland! Får hoppas på att krillehôla vinner några matcher!
Sedan har man varit och kollat när lillasyter sjungit i kyrkan , duktig liten tjej! Stolt syster!:)
& NU gör jag ingenting .. är uttråkad som fan! Funderar på vad man ska göra ... hmmm jaja ..

Gjorde en liten förändring igår så nu är jag mörkröd i håret,är sjukt nöjd!

CIAO


•Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Dagens låt!!

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Refräng:
Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

•Torsdag

Då är man lång ledig ännu en gång på kort tid. Såååå fruktansvärt skönt!
Gårdagen med middag var mycket trevlig,kvällspromenad och sightseeing i karlskoga.. Mycket intressant,aldrig förstått att det är så stort, kanske ska flytta? hmmm.. haha
I dag vart det jobb,sjukt seg dag.. Ringt på som bara den & mot slutet var galet SEGT! fy fan.. & väl i kristinehamn så håller jag på och slå ihjäl mig .. Jävla snö,undrar när kristinehamns kommun ska börja ploga ordentligt!
Innan snön har försvunnit kommer har jag säkert hunnit slita mig ett antal gånger...

Kvällen har jag diskat,ätit lite mat,plockat & kollat in Sofias nya lya! Grymt mysig etta,nästan grannar fast ändå inte.. Blev & kolla lite på sagan om ringen .. Riktigt länge sen man såg,men jag blev för trött så orkade inte kolla klart hela men det får bli någon dag snarast. Så nu är jag hemma och är allmänt trött och sliten. Ska alldeles strax inta sängen och en kopp te + film..

Imorgon kommer Jenny & Marcus hit,så middag,skit snack & mys blir det som fredagsmys! I like.

CIAO






•Tisdag

andra dagen av denna vecka avklarade..
Råkade ta mig en sovmorgon så tvättningen blev inte av idag, så imorgon ska klockan ringa tidigt så jag hinner tvätta innan jobbet!
Imorgon efter jobbet vankas det middag med kära arbetskamrater i Karlskoga. Kommer blir trevligt.
sen är det bara en dag kvar av veckan och det gillas!

Nu blir det laga matlåda

CIAO

•Måndag

sjukt skön dag på jobbet, gött med 75% denna månaden! 13.50-20.05 är riktigt skönt pass & så jobbar man resten av veckan fram tills onsdag sen 9 till 5 på torsdagen sen LÅNG ledig igen!
imorgon är det dags att tvätta hela förmiddan & även träna.. Sen kila iväg till jobbet :)

Helgen har varit hur bra som helst, bästa helgen på länge.Gillert starkt! Bra sällskap,fest & roligheter. Hoppas på flera sådana helger fram över.
Nyårsfesten hemma hos mig vart galet bra , mycket trevligt folk men dessvärre mindre trevligt att städa dagen efter.. Men tackar & bockar till Jenny som var stjärnan som hjälpte mig :)
Lördagen blev att mesta dels ta det lugnt & laga god mat på kvällen & även film :) mycket trevligt! Söndagen blev det heller inte så mycket gjort, stor handlade och städade resten som var kvar sen fredagen.


me & my love!

Jag & Sofia ,visar våran allra bästa sida!

This life don't last forever (Hold my hand)
So tell me what you're waitin' for (Hold my hand)
Better off being together (hold my hand)
Than being miserable alone (hold my hand)


CIAO!

• 1 januari 2011

Galen kväll igår,riktigt lyckad nyårsafton!!
nytt år nya möjligheter!

•bilder från gårdagen kommer upp när man mår bättre!

PUSS GODINGAR!

RSS 2.0