•sol,värme Underbart!


Sommar,sol och ledig!

Ledig i dag, så himla skönt :) ska i väg till stugan senare i dag och sola tänkte jag :) ska även in till stan och boka tid för tatuering.. Men nu ska jag ge mig i väg,ha det så bra :)

söndag!

Helgen har varit bra , varmt som satan så bad och sol har det blivit en del :)

Nu är man ledig i 2 dagar, ska bli grymt skönt! :) I morgon bär det i väg till stugan och sola och bada om vädret blir bra :) Tisdag blir det sunnevattenpark ;) kommer bli riktigt nice!

nu blir det film , take care sötnosar♥


tar del av det underbara, men bara ytterst lite!

•Grillning och jobb

hej hopp..
jobbat jobbat jobbat idag..
Efter jobbet blev det att åka med söta Caroline till Kristinehamn och ta bussen till Ölme :)
Hemma blev det grillat , så himla gott :) skulle kunna äta hur mycket som helst grillat.. Godaste som finns just nu!!
men blev alldeles för mätt, råkade äta lite för mycket men gott som tusan var det:) så nu har man inte gjort någonting vettigt. Funderar på att ringa lilla jenny, var ett tag sen man hörde något från henne..

men till veckan på måndag ska jag boka tatueringstid :D så snart så är första tatueringen gjord ! hihi

men men , nu ska jag gå ner en sväng och fixa lite !

take care ♥

•Feel it

hej :)
Idag har man jobbat , som vanligt .. slutade ganska tidigt i dag så nu har man hunnit tränat hemma och plockat lite och klockan är inte ens 9. Riktigt skönt :) så nu blir det duscha sen sova! Börjar tidigt i morgon med så klockan ringer halv 6 och det gillar jag verkligen jätte mycket! :)

har annars gått bra idag, har inte suttit i telefon så mycket idag, har fått göra adminuppgifter hela dagen ist:) så himla skönt! :) härligt att få en sån dag i bland med!

när jag satt och vänta på bussen i kga förut så kom det in några bilar med släp hästvagnssläp(stavning) trodde bara dom skulle stå där och fika men dom släpper ut 5 hästar, var inte rastlös tills bussen kom iallafall ;) kul och se, inte varje dag man ser 5 st hästar vandra runt utan för okq8 inte :) hehe

i morgon är det torsdag sen fredag och sen äntligen helg, MEN jag jobbar så ingen helg för mig inte.. men blir allt säkert att hitta på något iallafall! Grilla om vädret blir bra :) får la se!

dags att krypa ner till sängs, skulle gärna vilja ha lite filmtips?? :)

Take care♥



•shake it

hej!
nu har man varit hemma ett tag och varvat ner efter jobbet, är helt slut efter att ha jobbat idag.. ringt som tusan har det gjort hela dagen med. men men , man ska inte gnälla :) Gillart ändå!
Efter jobbet blev det raka vägen hem och ta det lugnt, käka kvälls mat sen bara slöa :) ska alldeles strax sova, ska upp halv 6 :/:) jobb mellan kvart i 8 till halv 5 :) tjoho, lite ledigt efteråt så då ska man grilla med familjen , mumsigt!

take care ♥


•touch and go

tja tja!
var ett bra tag sen nu igen man var aktiv, känns som varje inlägg kommer börja med detta :)
men senaste tiden har man jobbat och slitit,umgåts med underbara vänner osv =)
idag har man varit duktig och städat, träffat victoria en sväng och stekte i solen efter jobbet! sen bara tagit det lugnt=)
men men, nu jobbar man hela veckan ut ända tills söndag utan en dag ledigt tjooohooo.. men ledig till veckan och då bär det iväg till sunnevattenpark med familjen:) mysigt med lite semester

har även börjat jobba 100% nu på transcom , i allafall ett tag framöver =) gött med cash sen , det är man värd! (a)

jaja, dags att slå på film och varva ner , jobb som väntar i morgon när man vaknar!

Natti♥


har lovat en bild på pappsens vovve, här är hon den lilla sötnosen :)


livet är på topp,glad över alla underbara i min närhet. ni är guld värda!♥


RSS 2.0