tja tja!
Helgen har varit bra, fest hela helgen lång :) Så idag mår man verkligen som man förtjänar :)

Fredags jobbade jag först,så direkt efter jobbet blev det hem och göra sig klar inför kvällen :) Åkte in till stan vid 7 så kom Ivana och mötte upp mig så drog vi vidare till hennes kompis Kalle.. Där var det riktigt skoj dans och trevligt sällskap! Drog även ner mot stan senare på kvällen:) Åkte karuseller efter att Ivana tjatat på mig .. hatar åka karuseller när man har druckit. Tur att man inte blev illa mående  i alla fall :)
På natten kom även min älskade Mamma och hämta mig,så snäll är hon<3
Lördagen mådde man som man förtjänade , men man kom igång efter ett tag i alla fall :)
Jenny plockade upp mig runt 7 sen så bar det iväg in till stan igen :) Blev öltältet plus att vi även idag åkte karuseller :) men det var kul!
så helgen har varit bra! Idag har bara varit en seg dag, lågit ute och solar från 11 till 4 så har bränt upp hela ryggen! Duktigt virre! så nu kommer jag knappt kunna sova i natt .. men när brännan har gått över har man en härligt brun rygg i alla fall så man får tänka på det i stället ;)

kameran har används flitigt i helgen också så blir kommer in på facebook till veckan om jag orkar och har tid :)
men nu ska jag fixa klart inför morgon dagens jobb,skönt att börja 12 och sluta halv 7 :)

take care♥




blir lite mer uppdatering idag än vanligt , så morgondagens planer
•jobba,7.45-14.15
•sola
•träffa jenny
•hem
•träna
•torsdagsmys! (:

Puss på er ,Natti!






Godnatt Sötnosar!♥

•New Favourite

Mamma kom precis hem efter att ha bowlat i kristinehamn. Hon köpte med LOKA till mig!
As god smak som måste testas!
Loka Likes Africa mango & marula ,så himla god!! det kommer bli min nya favorit fram över :)





•Onsdag!

Tjena!
Jobbat idag,as usual! Gick jätte bra idag,nu flyter det bara på och man slipper fråga våra utbildare så mycket :) Så himla skönt! Ett stort plus med dagen är ju att alla man prata med var riktigt trevliga och gav en snälla kommentarer. Har hört mycket att man låter så trevlig och att jag gav den hjälp dom behövde! Det uppskadde både jag och dom!:)
Efter jobbet blev det att dra hemåt till kära ölme. Väl hemma har jag inte gjort något vettigt än :) Men funderar starkt på att träna lite :)

På tal om ingenting, vart har det fina vädret tagit vägen? Har varit mulet och regningt nu i några dagar.. Det gillas inte!!

Take care





tjabba!
tisdag idag, och det innebär ännu en dag med trainie :) och idag gick det kanon! :) Efter jobbet drog jag och sola solarium sen blev det att åka hem och chilla! Så gött att inte göra något speciellt :) Har precis dammsugit rummet,och min lilla syster har hjälpt mig och plocka i ordning :) Go lilla syster jag har! :)
Ikväll blir det film mys och även passa min syster en stund medans mamma och anders är på föräldramöte :)

take care♥

Glad tjej!


lite dålig uppdatering..
Helgen har varit bra, fredagsmys hemma ,lördag crusingen , söndag bara slö dag :)
vädret har väl varit både bra och dåligt,lite har man i alla fall kunnat sola =) så snart kanske man har en härlig solbränna ;p
Idag vart det jobba, började ta samtal idag! Det gick faktiskt bra,lite nervöst men det släppte efter ett tag :) men jobbigt när man inte vet vad dom vill när dom ringer .. så man får en liten black out en sväng innan man kommer på hur man hittar det dom behöver hjälp med :) men man kommer in i det snabbt,har ju två veckor på oss och komma in i det så det blir säkert skit bra :D
började kvart i 8 till kvart över 2 idag, skönt med lite kortare dagar nu :) så hinner man göra lite annat efter jobbet :)
Har lågit ute i solen och stekt så har bränt mig på ryggen! Men det kommer bli en härlig brun färg det ;P
har även tränat och nu blir det att spela spel med min syster yster! :)

Njuter av allt just nu, allt känns på topp och det är underbart!! :)
take care ♥


nu har jag sysselsatt mig i princip hela kvällen och är helt slut nu :) Har pluggat,käkade lite räkor ,tränat ,duschat och nu ni ska jag faktiskt sova!! fy fan så skönt det ska bli :)
såå godnatt ! :)♥

Torsdag!

Hej hopp!
Kom alldeles nyss hem i från jobbet,har varit en seg dag men mycket skratt. Alltid lika kul,så går det när man är lite trött ;) haha! men men, nu är man hemma och har precis käkat lite mat:) och ska alldeles strax börja plugga inför morgondagens prov,men känner egentligen att det skulle vara hur skönt som helst att få sova en stund :) men det får bli lite senare!
så kvällens schema blir ,plugga,träna,kolla film & sova! haha fullspäckad kväll ;P
fredag i morgon också det innebär helg och ledig och sova ut :)

nu ska jag kila !

take care♥


•Onsdag!

lite dålig uppdatering dom senaste dagarna tyvärr .. Men har inte haft tid eller ork att skriva! men idag så orkar jag alltid uppdatera lite.
Måndags blev det jobb som vanligt,och då började Erika också så man fick sällskap på bussen! Härligt det..
Tisdags blev det också jobb , och efter jobbet blev det en sväng på loppis och stan med trevliga arbetskamraterna Sara & Birgitta :)
Idag så har jag jobbat, efter jobbet idag så blev det åka till charlies med Mamma & min lilla syster =) as gott var det! och nu är man hemma och tar det lugnt,ska plugga lite inför provet på fredag och även träna sen soooooova! Längtar efter att få lägga huvudet på kudden och slå på en film sen sova! ska bli så skönt :)
veckan har gått riktigt fort, fast det känns det som om att den gör jämt nu för tiden :) Torsdag redan i morgon,sen fredag och helg!
I helgen blir det crusing kommer bli skoj hoppas jag =)
Nej nu ska jag allt ta och slita mig i från datorn och plugga och träna !

take care♥


•Söndag!

tjaaaa!
Kvällen igår vart verkligen lyckad, hade riktigt kul! =) Hade med mig kameran ut så det blev många bilder tagna igår, men dock glömde jag kameran i jennys bror ficka så bilderna kommer upp senare i veckan eller senare idag =)
Men men, idag mår man verkligen som man förtjänar vill jag lova ... Så idag blir det bara en slapp dag,glo film och inte göra någonting vettigt :)
nej nu ska jag fortsätta glo film!

take care♥


•Lördag!

lördag idag då, skönt med helg!
Har nyss vaknat så ska gå ner och ta mig en kopp kaffe sen blir det att köra ett träningspass :)
Efter det blir det att ladda inför kvällen,duscha och göra sig klar :))
hoppas på en lyckad kväll!
take care♥


•Ridin´solo

fredag idag , har varit en riktigt rolig dag. Fick världens skratt anfall på jobbet idag, haaha.. man kan allt ha riktigt roligt i bland på transcom. och tur att man smittar av sig av glädjen :$ haha!!
Har gått bra idag på jobbet,dock lite för mycket skratt men va fan, ett gott skratt förlänger ju livet eller hur?;) Och vädret har ju inte varit det bästa idag,spö regnade i morse när man gick av i karlskoga..... Så när man kom fram till transcom var man genomblöt! haha tur att man torka fort.
Efter jobbet åkte jag med Sara till krillehöla. Sen blev man avsläppt vid station och upphämtad av mammsen:)
sen bar det iväg hem till Ölme ,käka mat och bara chilla lite :)
kvällen blir lugn för min del,ska kolla klart på avatar som jag somnade till igår :) och även ladda för utgång i morgon!

take care♥

I'm feeling like a star, you can't stop my shine,
I'm loving cloud nine, my head's in the sky,



•In my head

Tjoo!
Har varit en avkopplings dag idag , först gick man upp vid 12 . Skönt att sova länge efter alla dessa tidiga dagar :) Sen blev det att bara ta det lilla lugna nästan hela eftermiddagen,körde ett träningspass innan jag drog in till Erika :)
Vi gick först till coop,sedan hem till henne och myste med film och massa prat :) trevligt. Så kom alldeles nyss hem,så har gjort i ordning inför morgondagen.. Jobb i morgon, känns nästan som alla andra är lediga i morgon men inte jag inte.. men ändå helg efter man slutat i morgon :) sååå skönt! :) nu är bara frågan vilken film man ska se nu när man ska försöka sova,antigen avatar eller transporter 3 :) Får se!
FREDAG I MORGON,TJOHO!

Godnatt gott folk!
take care♥

•Torsdag!

då var det torsdag,ledig idag! riktigt skönt. Har alldeles nyss vaknat så ska gå ner och ta mig en kopp kaffe och duscha sen åka in till Erika =) 
Snart helg också, veckorna bara rusar iväg känns det som :) I helgen ska jag träffa Jenny ,iallafall på lördagen! Kanske även blir utgång,vem vet =)

Nu ska jag kila ner och ta mig en kopp kaffe :)
take care♥

•Run this town

Godnatt gott folk! :)

•Onsdag!

dyster och träligt väder ute idag,men i morse när man gick till bussen var det ju sol :) så lite sol har man fått se idag! Dagen har varit bra,dock lite jobbigt när vi började gå igenom ett nytt program i dag på transcom,det traslade i hop sig i hjärna fram mot eftermiddagen :) HAHA ,jag var lite smått över trött emot slutet så satt för mesta dels och skratta ,så kan det gå!  Men nu har man i alla fall slutat och det är otroligt skönt!
Ska köra ett tränings pass hemma senare ikväll,ska bli skönt även ta en lång och varm dusch!
I morgon är man ledig och det ska bli riktigt skönt! men sen är det jobb på fredag idag, tjoho! busy busy..
Ikväll blir det även att käka mammsens hemma lagade pizza,det är så himla mumsigt det! :)

Take care♥


jaa nu börjar klockan bli mycket, ska försöka sova nu. Men har legat vaken nu ett tag och kikat massa på resor. Är ganska sugen på att åka någonstans till hösten när det börjar bli lite kallare här i sverige! Skulle vara grymt skönt om inte annat,ska spåna vidare på det någon dag så får man se vad som sker!
ny dag med jobb i morgon, så godnatt!♥

nu har jag bestämt mig för en sak, innan sommaren 2010 ska jag ha körkort!! så nästa vecka blir det börja plugga och köra!!! :)

•Tisdag!

tjolahopp!
idag är jag på kalas bra humör,det är fint väder,klarade slut testet idag och ERIKA fick jobb :D dagen kan ju inte bli bättre :)
Började som vanligt klockan 8 i morse och idag fick jag ju även sällskap på bussen vid 7 :) skönt att slippa åka själv och nästa vecka på måndag slipper jag åka själv på morgon :D!! Och ett stort plus till dom go arbetskamraterna man är med! Det gör dagen kanon!
Nu har man nyss käkat och nu blir det ta en kopp kaffe och någon kaka kanske :))
sen blir det duschen och fiiiilm och även ett glas vin bara för att dagen har varit så bra idag :D

take care♥


Nu säger jag allt godnatt,ny dag i morgon med jobb!

take care ,godnatt!♥

•måndag!

då var första dagen på en ny arbetsvecka slut. har varit en bra dag,dock lite segt men det är ju ändå måndag. dom brukar ju oftast vara lite sega :) har inte hunnit med så mycket annat än jobb mellan 8.00-16.30 idag än sålänge i alla fall :) ska göra mig kyckling och pasta nu sen ska jag duscha och glo film :)
I morgon får man sällskap på bussen också,utav Erika :) Hon ska till transcom på kandidatdag/intagnings dag :) så i morgon håller jag tummarna för dig snuttan! hoppas du får börja så snart som möjligt,så jobbar vi på samma jobb sen ;)
Nej nu ska jag börja laga mat! skriver kanske mer senare om jag har lust!

take care♥

nu ska jag krypa ner i sängen och sova! ska bara ta en snabb dusch först sen blir det att ta natten! :)

så Godnatt! ♥


•slappsöndag

idag blir det en riktigt slappar dag känner jag, ska lägga mig tidigt idag så att man är pigg i morgon när klockan ringer halv 6 :) ska sätta mig ute i solen en stund snart, är riktigt skönt väder ute idag =) dock blåser det lite kyligt men skönt i alla fall=)

take care♥


Lördaaaag!


fredagsmys!

idag har man gjort sista dagen för denna vecka på transcom, gött med helg nu:) Har varit en mycket intensiv vecka, mycket nytt att ta in .. Men det känns skönt i alla fall =) Just nu sitter jag hemma hos Erika,ska spendera min kväll här! senare ikväll blir det att ta bussen hem, är riktigt trött just nu. har ändå druckit massa koppar kaffe idag men det funkar inte till att gör mig pigg inte.. men men, har inte så mycket mer att skriva!
ha en bra fredagkväll allihoppa :)

take care

• jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

just nu sitter jag i soffan och är riktigt slut.. idag har det varit en bra dag,som vanligt :) Transcom först från 8.00-16.30 sen blev det att vara kvar i stan och träffa Erika:) så har vi suttit och pratat,ringde även UNIFLEX förut! Så Erika ska på arbetsintervju i morgon(tack vare mig):D Så lycka till pluttan, kommer gå skit bra! :)
I kväll har jag inte gjort så mycket, tagit mig en skön varm dusch sen kollat lite på tv och även käkat lite kvällsmat :)
ska alldeles strax kolla igenom alla anteckningar inför testet i morgon, börjar bli lite små nervös över det där testet:P men hoppas det går  i alla fall! :D
huhu,mina ögon svider som tusan just nu! är så himla trött! skönt med en lång sovmorgon på lördag,längtar.. Då ringer inte väckar klockan kl 5.40 gööööttt det!
nej nu ska jag inte sitta fram för datorn och häcka mera, måste läsa på anteckningarna nu!
take care♥


ännu en dag avklarad på trancom , och det känns så himla skönt :) allting bara rullar på riktigt bra nu! Kom hem för inte så länge sen så då blev det en stor kaffe kopp =) har inte druckit kaffe på hela dagen.. förstår inte hur jag orkar vara pigg:O men nu är jag pigg iallafall,ska läsa sitta och läsa på mina anteckningar hela kvällen så att man klarar testet som vi har på fredag =)
Sen funderar jag på att träna också om det finns tid över ,får se vad kvällen bjuder på! :)
nu blir det till att käka så skriver kanske senare om jag orkar och har tid! :)

take care♥


då var andra dagen på trancom över, känns skönt för nu börjar man komma igång riktigt bra på utbildningen :) fattar mycket mer idag än vad jag gjorde i går på alla genomgångar :) Så det känns gött! I morgon bär det iväg igen,så klockan ringer vid kvart i 6 :) Och i morgon blir det samma sak som idag, sitta vid en dator hela dagen och försöka sig på deras system som dom jobbar med :)
Så ska alldeles strax lägga mig och sova ,man blir helt slut efter att gå upp så himla tidigt :) Längtar verkligen tills man får lägga huvudet på kudden :)
Det är redan onsdag i morgon,veckan går ju fort:D så snart är det helg igen!

nej nu ska jag allt ta och lägga mig i sängen och försöka sova :)
take care♥

•first day

då var första dagen avklarad på Transcom, och det känns riktigt bra! Dock väldigt intensiv utbildning,men man lär sig väldigt mycket :)
Just nu sitter jag och är helt slut efter att gått upp kvart i 6.. och ska alldeles strax vara duktig att åka in till stan och ta mig en långpromis med erika! :) Fan vad duktig man har blivit! Sen efter promenad blir det hem och sova tidigt. Klockan ringer ju som sagt samma tid i morgon igen !!

kanske skriver sen igen,ska byta om lite snabbt nu sen gå till bussen :)
take care♥


Helgen har varit riktigt rolig, fredags var det Valborg:) blev till att sitta hemma hos Victoria och dricka lite och umgås :) Blev även utgång en sväng på mastis :) så fredagen var riktigt kul :)
Lördagen låg man rätt avdäckad hela dagen hemma hos vickey,vi käkade pizza och låg bara i sängen i princip hela dagen :) Gick till Erika senare på kvällen :) Vi kollade på film,drack lite vin och skrattade! hade riktigt mysigt..
Idag blev det till att gå upp tidigt ,sitta ute i solen och steka sen blev det in till stan och träffa Erika :) Vi tog oss en lång promenad i skogen på ca 2 timmar. var kanske lite längre än 2 timmar men .. Det var riktigt skönt må jag säga :)
Sen efter promenaden blev det ta sig en kopp kaffe hemma hos Erika ,även sitta och glo på tv en stund tills jag skulle gå till station och ta bussen hem :)
träffade även Ivana på bussen hem ,var trevligt att sitta och prata med henne en stund innan man skulle kliva av bussen :)
I morgon börjar jag på transcom också, 8.00-17-00 .. tjoho, så i morgon ringer klockan halv 6. Måste ta kvart i 7 bussen till karlskoga ! så jag ska alldeles strax sova :)

bilder från helgen kanske jag lägger in i morgon om jag orkar :)
take care♥

in the city

Hejsan, nu har jag lille veronica hemma hos mig. och vi har kikat på film och det gör vi även nu. Vi har helt enkelt en trevlig kväll dricker ett varsitt glas vin och skrattar som bara den. Tyvärr är det ingen som förstår våra så perfekta skämt! Det är nästan så att man måste lyssna på gyllene tider - när vi två blir en. Det blir vi när vi drar igång vårat skrattmaraton. Gud så vi har skrattat och haft det roligt. Det är en jävla tur att jag har min lille virre, vad skulle jag göra utan henne? Nej vi borde fortsätta våran trevliga kväll med alla våra härliga skratt. Ville bara skriva av mig lite om min underbara vän! Min bästa och närmsta vän!

Love you my darling Veronica :)

Puss Erika

We have a good time of our lifes!

RSS 2.0