Mitt hjärta blöder

Som vanligt dålig uppdatering av mig, men hallå vädret gör så att man inte har tid för att blogga ;)
jaha, men hänt sen sist är väl egentligen inte mycket! Jobbat och stekt i solen ungefär varje dag! Även packat lite men packar resten imorgon, som vanligt är jag ute i sista sekund men hinner allt imorgon ändå! Jobbar dag för första gången på länge, 8.45-15.00 :) Skönt att jobba den tiden för då har man hela dagen att göra något vilket jag ska göra imorrn :) Packa och sen kommer Jenny förbi på fika! :)

och nu närmar sig turkiet med storm steg. på lördag morgon sitter vi 3 nervösa tjejer som beger sig till varmare breddgrader för en vecka med sol,bad,fest & njutning! Kommer bli fett kul!
Så på fredag drar man direkt till degerfors för att dra med tåget till Göteborg för att spendera natten där hos maddes bror! sen blir det att åka till flygplatsen runt 4 på natten!
Kommer va trötta tjejer som  kommer fram till turkiet men blir att lägga sig på stranden och steka direkt antaligen så blir att snosa lite där :)

men sängen kallar, upp med tuppen imorgon halv 7 ,not so lovely!

Awesome day

har varit en kanon dag faktiskt, glad hela dagen (nästan iallafall).
Jobbat fram till 8 och nu har man äntligen tagit helg. Ska bli skönt att få lite gjort under helgen! :) Tvätta,städa blir det i morgon även åka till karlskoga och träffa saknade Maddie , senare kommer även gulliga amalia joina om hon nu kommer hem från örebro :)

har nyss natt diskat och städat köket i brist på annat och göra. skinande rent och luktar gott. Jag kommer vakna med ett leende imorgon när man ska upp och göra första koppen kaffe. LOVLEY!
och nu börjas nedräkningen på riktigt. om en vecka idag så ligger man i turkiet på en strand och gottar sig. längtar enormt mycket! Kommer bli super kul. Bra sällskap och semester ,jag klagar inte direkt!

-bild från google dock men här kommer man befinna sig om en vecka. Side i turiket!:)

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla big brother även somna med ett leende! :)

Tordag och veckan är snart slut! Shit vad tiden och dagarna går fort nu förtiden.
Galet trött idag, sovit as konstigt den här veckan. vaknar mitt i natten och är pigg, vaknar tidigt på morgon men somnar om och sover alldeles för länge. Hinner ju inte göra något innan jobbet..
men nu ska jag kila, jobb imorgon sen äntligen helg!

Dag 6, Typ av killar jag faller för.

Typ av killar jag faller för är mer "bad boy" typerna.
Tatueringar och muskler,mumma!

Men går inte på utsidan utom insidan som räknas. Omtänksama, snälla & humor! Utsidan är ju enbart ett stort plus om det ser bra ut!

ett inlägg med enbart bilder.


Dag 5, Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Massage och snus!!

Tisdag

Ja då får man börja bli lite mer aktiv och uppdatera bloggen. förlåt för att jag varit dålig på de nu senaste tiden.
tack vare Erika så får jag börja bättra mig annars tjatar hon väl ihjäl sig ;)

får väl skriva lite vad som hänt den senste veckan. Känns inte som om att det är så mycket men :)

Helgen som har varit blev ganska mycket, nästan för mycket för min del!
Jobbat hela helgen, festat hej vilt hela helgen. var död på söndagen och en bit in på måndagen.
Fredagen blev det avslutning med badmintonen, 3a blev man i dubbel ;) Utgång med Mamma & gänget på mastis senare på kvällen. As rolig kväll, dock för mycket men kul var det!
Lördagen var den segaste dagen på länge, jobba från 9.45 till 17.05. Jag var döende kändes det som. Bakfull som få men det gick över till slut iallafall. Var seg långt in på kvällen så att det blev ganska lugn valborg.
Kilade iväg på hus fest där Jenny befann sig ,några glas vin gick ner. Dansade och hade skoj ända till 6 på morgonen då jag gick hem för att sova några få timmar innan man skulle iväg och jobba. Trött som bara den blev det jobba 9.45 igen till 17.05. Tackar gud för att det inte ringde så himla mycket. Dagen gick ganska fort iallafall :)
Måndagen var man ledig så tog tiden för att träffa Erika & Nellie en sväng. Promenader fram och tillbaka till stan . Massa prat & blev även klippt så nu är man lite korthårg. Men skönt att bli av med det som var slitet!
Idag blev det ännu en gång ge sig iväg för att träffa Erika och vara lite barnvakt med henne . Mycket trevligt.
Träffade hennes mammas lille varlp Amillo . Sötaste valpen jag sett. Såg ut som en liten nalle björn.ville bara ta med mig honom hem.
Sedan kom Mammsen och syster & mormor o morfar förbi på en fika. Så blev sitta och tjata resten av eftermiddagen. Blev även åka med Mamma till maxi för lite storhandling. Så nu är kylskåpet fyllt igen ;)
Duktig som man är har man varit ute på en kvälls promenad ner till solariumet så blev sola en sväng. Måste bygga på mig en bränna nu, bara 11 dagar kvar tills man ligger i turkiet och steker ;O

Nu du ERIKA har jag uppdaterat! haha. hoppas du är nöjd ;)

Imorgon är man tillbaka till jobbet för 3 dagars jobb innan man är ledig igen , så till helgen ska man träffa Maddie !! :D

Dag 4, Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål,
komma bort i från sverige och plugga vidare till designer i LA.
Men första stoppet ska bli London för att eventullet jobba i 1 eller 2 år!

Drömmar,
Drömmar, ja det finns många drömmar. Men som mitt mål. Designer i LA. Efter det gifta mig med en underbar man & skaffa ett hus i thailand!

Önskningar,
alldeles för många att ens försöka skriva ner dom . Snarare är jag nog för trött för de :) Får försöka ta mig tid och skriva dom i ett annat inlägg!

RSS 2.0