•♥•♥•

har svårt att somna, är inte ett dugg trött och klockan är 5 redan ..
men mitt tidsfördriv nu blev att ligga och kolla på bilder i från förra sommaren! Längtar så himla mycket till sommaren nu! värme och sol och sena varma kvällar! Grilla bada sola!
tänkte iallafall slänga in några bilder från förra sommaren bara för att få mig lite trött någon gång=)



take care♥

•DÅLIGT FÄRJESTAD!!!

Precis tagit mig en dusch och även kollat klart på hockeyn. Så dåligt, förlorade med 2-1... så nu är det slut för säsongen.. =/ Men men , ska inte deppa ner mig över detta nu nya tag nästa säsong! Dagen har varit kanon bra,otroligt skönt väder ute också! satt i solen och tog mig en fika förut, satt ute i över i 1 timme.. var så himla skönt och varmt ute! gött att det äntligen börjar bli vår, snön börjar smälta bort och snart kanske man äntligen kan se lite grönt ute! Man kan ju alltid hoppas på det i alla fall!=)
Kvällen har också varit kanon, har tränat sen blev det ju att kolla på hockey..
Morgon dagen har jag inga planer alls,ska hjälpa mamma att stor handla sen vet jag inte vad som händer.. Men någonting blir det väl! =) Så idag blir det till att sova i tid , hon kommer väcka mig tidigt i morgon ...
Men, nu finns det inte så mycket mer att skriva:P

Take care♥

lite bilder i från i lördags:

Jenny visar äntligen sin bästa sida

Jenny & Marcus

Jenny,ibland är du bara för snygg ;P

YEY!

Marcus

YOU go girl!

så söt!




•HOCKEY!

Nu blir det att kolla hockey hemma , Hoppas på seger för färjestad ikväll!!!!!!!


•silly boy

skönt väder ute idag, ska ta mig en promenad senare =) Ska alldeles strax ut och ta mig en fika i solen,mysigt!
Uppdaterar lite senare!

take care ♥



•Self therapy

har inte haft så mycket tid att uppdatera bloggen i helgen... Men nu kan jag allt ta och skriva några rader!=)
igår firade vi mamma (igen). Släkten var här. Var riktigt trevligt att träffa alla igen=) Vi åt gott och åt tårta!
Senare på kvällen kom Jenny och hennes pojkvän hit, satt uppe på mitt rum ett tag och drack och härjade=) Kul var det. Senare på natten så åkte vi in till stan och kollade läget, lika dött i kristinehamn som alltid. Men det va roligare än att sitta uppe på mitt rum hela tiden :P
Idag vaknade jag upp klockan 9 av att min syster kom upp och ville se film . var skit trött så satte på filmen och somnade om direkt en sväng =) Var lite bakis idag dock, inte bra med rödvin ibland! Gör så man får världens huvudvärk dagen efter.....
Annars idag har jag faktiskt inte gjort något vettigt, har haft huvudvärk hela dagen så har inte orkat göra något=)
Men har nyss kört ett träningspass i allafall, huvudvärken har gått över och nu känner jag mig som en människa igen =D

Jenny försöker övertala mig till att följa med till arvika festivalen i år, och när jag fick veta att volbeat spelar så är det ganska säkert att jag ska med =) Vill verkligen se dom live!! =D

Nej nu ska jag ta och se film!! bilder från gårdagen lägger jag in i morgon :)

take care♥



•Lose control

fredag idag då=) har haft fullt upp nästan hela dagen känns det som :P Gick upp halv 10 och följde med mamma och handlade inför i morgon sen så fick jag även en jätte fin skjorta i från lindex=) Efter vi hade varit i stan blev det hem till Ölme igen käkade lite lunch! Var duktigt och körde ett träningspass idag med! Jag börjar komma i gång riktigt med träningen nu!=) Sen vi halv 7 så åkte jag in till stan och träffade Ivana ! Var kul att se henne, var ju väldigt länge sen vi sågs! Så det får vi göra om snarast tycker jag=)
Efter varit i stan så blev det lite fredags mys hemma med lillasyster! :)
I morgon blir det åter igen 40års kalas för mammasen, men denna gången är det bara för släkten!

Har nu också en mobiltelefon så nu kan jag äntligen nås, har fortfarande samma nummer! Så det är bara att skicka sms eller ringa nu! :) Har dock inga nummer kvar! Men det löser sig med tiden!

nu blire allt att sova, är verkligen jätte trött! Sängen längtar efter mig nu:)

Take care♥

lögner,svek,hopplöst!

•On a road to nowhere

Destiny silent, hear no sound
As I wait forever.
Farewell, I'll miss you
I'm sick of these goodbyes
'Cause it tore us apart right from the start
I miss you



dagen har varit kanon! Mormor och morfar var här en sväng och åt tårta! Resten av hela släkten kommer på lördag =) ska bli roligt att träffa dom ,var ett himla bra tag sen man såg dom flesta i släkten! Annars idag så har jag mest firat mammsen och passat upp på henne! Kvällen har varit mysigt, bastu och öl och hemmalagad pizza är inga fel=) Nu sitter vi och kollar på sveriges värsta bilförare, nästan pinsamt att kolla på! Hur i helvete kan dom ha körkort! dom kan ju inte köra, till och med jag som inte fått körkort än kan köra bättre!!!! Efter det är slut ska jag köta ett tränings pass sedan sova , är jätte trött idag! så ska bli en riktig njutning att lägga sig i sängen och bara kolla film!
dags att fortsätta kolla tvn nu!

take care♥

längtar som tusan till sommaren!



• Mammsens dag idag!

Godmorgon , idag vakna man tidigt =) Idag blir det till att fira Mamma♥ som fyller 40 år idag, kommer bli trevligt =) Blir nog lite tårta och mys idag! =)
Nu ska jag klivia upp ur sängen och ta mig en dusch och sen ta mig en kopp kaffe!

take care ♥


satt precis och kollar runt lite  och hittade dessa sötsaker:

är så kär i dom !! finns att hitta på skotrend.se=) inte så farligt dyra heller.
Någon gång när jag har lite mer med pengar ska jag allt ta att köpa dom , så himla fina =)

take care♥

•Nothing else I can say

dagen har varit bra. Var inne till stan och träffa Jennie! Tog en fika på café paus, mums med skagenröra baguett =)
så det var trevligt att träffa henne en sväng och prata lite! Sen tog jag bussen hem till Ölme och här har man inte gjort något vettigt nu på kvällen mer än att suttit och kollat lite på tv och pratat med mamma! Hon hade bakat bullar idag så när man kom hem fick jag nybakta bullar och mjölk! :) gott gott!
Ska alldeles strax köra ett träningspass , ska bli skönt det!=) Sen blir duschen och film!!:)

take care ♥



nu har jag precis kört ett träningspass. Blev dock lite sent , men strunt samma! börjar ge lite resultat nu =) men mer ska det allt bli!
Har beställt mig nya skor idag, har bara ett par skor nu som går att användas. Så blev även vår och sommar skor! Beställde i från skopunkten.se!

så nu längtar jag tills dessa skönheter kommer! skulle dröja 2-5 arbetsdagar =) så nästa vecka har dom garanterat kommit..
Nu blir det till att gå ner och göra sig en macka och ta te sedan sova =) är rätt trött idag ...

Take care♥


är alldeles för trött att skriva allt man gjort idag, men har träffat bea! var riktigt mysigt. var hemma i hennes otroligt fina lägenhet! I like it a lot! Lite kul att hon bodde i samma hus som magnus hade sin förra lägenhet, fast fel ingång! trodde först att det var samma ingång , kanske samma lägenhet som han har bott i=) Då hade jag blivit glad,för den lägenheten var väldigt mysig!
Kom hem vid halv 1 ungefär så då blev det bara att varva ner och nu är det dags för att sova! är ju som sagt en ny dag i morgon med som man ska orka med :)

take care♥

•Glad tjej

Nu är slapp söndagen över, måndag idag! dock inte somnat än men :) Är inte trött,är ganska glad för tillfället :) Fick i gång min mick äntligen till mitt headset! har haft det i flera månader och det har inte funkat, men nu ÄNTLIGEN så funkar det :D
Dagen har varit bra,myst med film chips och cola. Gott gott! Sedan har jag även varit duktig och gjort ett träningspass =) börjar komma igång riktigt med hemma träningen nu,tjohoo!! Kollade även på svenska hollywood fruar, första gången jag såg det programmet! Men jag måste säga att det va inget program för mig! haha..

morgondagen kommer det inte hända så mycket, ska försöka komma upp i tid. Så ska jag köra ett träningspass, sedan fixa ny legetimation och även jobba! =) Kanske försöka hinna med att göra slingor i håret,fast det beror helt och hållet på mammsen om hon har tid att hjälpa mig! Men det har hon förhoppningsvis=)

Men nu ska jag nog ta att försöka sova när man sagt att jag ska gå upp i tid i morgon :)

Take care ♥




•Separate ways

Gårdagen blev lyckad! var riktigt trevligt må jag säga.. men idag mår man som man förtjänar..Så idag blir det en slapp söndag, film & chips & cola! perfekt söndag det!
kanske blir att köra ett litet träningspass senare ikväll om man har piggnat till lite=)
nej nu ska jag ta me tusan sätta på en bra film och mysa ner mig i sängen!

take care♥

You never know what you have before you loose it


•Girl with golden eyes

Nu har man ätit otrolig god mat.. Det serverades grillat kött och kyckling,hemma gjord potatis gratäng, sallad och lite olika såser och vitlöks bröd! Riktigt mumsigt! det har mammsen gjort bra :)
Nu sitter jag upp i mitt rum och lyssnar lite på musik och chillar med ett glas vin :) ska snart gå ner och va social igen tror jag=) hoppas på en riktigt lyckad kväll nu iallafall!

take care everybody♥


•Nothing else matters

nu har man fixat klart allting, nu väntar man bara på att folket ska komma =)


dagens look !

take care♥

•hold your head up high

and this pain will die
Somehow, somewhere, just try.

kan inte sova , det värker så fruktansvärkt mycket i knäna... Hemska smärta. har ingen bra film heller som man kan kolla på .. är för trött i huvudet för att leta fram någon bra! klockan är redan över tre och jag är fortfarande vaken ,förstår inte hur jag orkar. Ska snart upp och fixa med mamma.. suck, kommer vara en trött tjej i morgon. Det gillas inte!! ska gå ner och göra mig en kopp te så får man se om man somnar efter det !
sov så gott allihoppa!♥



Dagen har varit bra, varit med jennie och haft det trevligt :) Blev några inköp idag. En ny foundation och hårfärg!
Efter varit i stan så blev det hem till kära ölme där dom hade köpt hem pizza,mums! resten av kvällen har jag pysslat med lite av varje. Har fixat min hårförlängning,så nu kan den börja användas igen :) Har även kört ett träningspass hemma idag igen :) känner mig så duktig! fast dock är jag helt slut nu.. Så funderar på att krypa ner i min mysiga säng och hämta upp lite te och sätta på någon bra film!
Morgondagen kommer bli rolig också, mamma ska ha 40års kalas hemma. Så jag ska hjälpa henne lite med att servera,duka och lite annat! Kul kul , hoppas på en lyckad kväll imorgon!

take care ♥







Goda dagars magi

Blev lite ändrade planer idag, blir ta en fika med jennie i morgon istället! så idag har jag pysslat i rummet, mamma hjälpte mig och fixa i mitt rum. sedan har jag tränat hemma i 1 och en halv timme:) blev träna mage,ben och rygg :) känner mig så duktig!
morgondagen blir det till att fika med Jennie, sedan ta en sväng på stan:) sedan hälsa på sofia vid brogårn vid halv 3 :)
sen får man se vad som händer! är ju ändå fredag i morgon :)

Är rätt så sugen på att rensa ut hela min garderob och bara fylla upp den med massa fina vår och sommar kläder nu.. längtar tills snön är borta! skönt att det börjar gå emot ljusare tider nu i alla fall.. =)

take care♥

 

 

 



där ute finns så många långa nätter

Hej hej!
Idag har jag varit med mammsen på ikea:) var bara där en snabbis.. blev en tidig morgon för mig idag så är as trött just nu!Jenny åkte i från mig morse vid kvart i 8 ,direkt efter det kom min lilla syster upp och skulle kolla film! sedan kom min kära mamma upp med frukost på sängen till mig och elin. Det va riktigt mysigt.
När vi hade kommit hem i från Ikea så blev det till att bara ta det lugnt, har vart med min lilla syster hela dagen:)
det kan va mysigt ibland om det blir lagom länge!
I morgon blir det in till stan och träffa jennie för en fika och prata :) och gå en sväng på stan och kolla läget!:)
ska bli riktigt mysigt.
men nu blir det allt att slå på en film och försöka sova tror jag :) Ögonen svider så himla mycket så vill bara sova nu :)
skriver nog mer i morgon!
sov så gott allihoppa och ha det super bra!

hur i helvete kan ni bara bry er om en mobil,
ni kan inte bry er om vad jag går igenom
trodde dom närmaste skulle vara till för att
stötta en.
Men så fel kan man ha om det.


jag försöker ,försöker glömma, försöker mitt allra bästa.. Men det är så svårt!


try to don´t remember


allting har satt sina spår,rädslan för mörker är nu värre än vad den någonsin har varit.tanken att gå själv i mörkret är hemsk.bara tänka tanken att vara själv i mörkret gör mig rädd.
hemsk känsla går igenom hela min kropp direkt när det börjar bli mörkna.






SIXX:A
.M.- Accidents can happen
BOYS LIKE GIRLS- Hero/heroine
SKID ROW- I remember you
THE OFFSPRING- You´re gonna go far kid
SIMPLE PLAN- Time to say goodbye
CREED- One last breath
KINGS OF LEON - Sex on fire
MUSE- Uprising
HOFFMAESTRO- Highway man
JOURNEY- Don´t stop believing




Something is so much better

have nothing to say right now






Sometimes good, sometimes really bad✫

Har hänt mycket den senaste tiden ,så känner inte för att uppdatera så mycket nu faktiskt! Men livet rullar på som vanligt och tar dagen som den kommer :)

Sitter just nu och avnjuter en kopp kaffe,ska alldeles strax ta mig en dusch sen gör mig något gott att äta!

lite bättre uppdatering kanske kommer längre fram när humöret är på topp =)

Hade så bra:)

 

 

 


soon I will be gone

Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm, välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!♥



The Best



jag & min lilla syster !:)


=)


Funderar på att skaffa bruna linser igen :)
Så nu blir ju frågan, Bruna linser eller inte?

Wild and free



Brunett eller blond?


I am disappointed in you

ibland blir man förblindad av dess underbarhet
men efter ett tag inser man vilket stort felsteg man tar
önskar att det felsteget man tog kunde göras ogjort
felsteget när man trodde på lögnerna
har man insett att man måste komma på rätt spår igen
lyfta upp sig från alla dessa felsteg
försöka glömma,ej förlåta!


jag är besviken!


snö helvete

Läste precis på både facebook och aftonbladet att taket på maxi har rasat pga snön.. Hoppas verkligen ingen kom till skada! jävla snö, nu borde den ju ta och försvinna! eller iallafall kan det sluta komma så himla mycket snö!!!!!!!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6701022.ab <---

sunny day

Nu har man fått lite sömn, kan inte sova längre heller! solen skiner in=) så nu blir det att ta sig en dusch och sedan ut på en promenad i det sköna vädret. Läste förut att det skulle bli 9 plus grader ute, grymt skönt =) sen är det ju ingen snö här som det är hemma i sverige så man får väldigt mycket vårkänslor! Fågelkvitter och grönt ute ,kan inte bli bättre!=)

Hoppas alla hemma i sverige har det bra i all denna snö=D själv slipper man den ;)
Ha det så bra idag!

 


sjukling!

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott, själv har jag inte kunnat sova något än. Hostar direkt jag lägger huvudet på kudden! :( Jävla hosta,hatar den!  Inge trött är jag heller.. Får bli att köpa halstabletter så man kan få sova någonting på natten iallafall!
Nu ska jag kolla film,kanske uppdaterar lite senare idag om jag orkar=)

 


RSS 2.0