Gillar mitt nya nagellack från hm!!! :D

•Midsommar,sol & shopping!

Nu så va det söndag igen , helgen har varit riktigt bra :)
Midsommar i fredags, jobbade först till 3 sen blev det hem en kort sväng sen vidare in till stan för att träffa Ivana=)
Vi gick till en fest hos Sandra , var riktigt trevligt :) så midsommar blev riktigt lyckat :)
Lördagen vaknade man upp ganska seg men kom igång fram emot eftermiddagen. Så då blev det åka in till stan och först blev det mys i parken vid mikaela sen blev det vidare in till henne :) Även lördagen blev lyckad! :) så helgen har varit toppen bra!
idag har man varit ganska seg men orkade en tur över till Karlstad med Mikaela , hittade lite smått och gott där :) Vi käkade thai buffé det var riktigt gott! Sitta på uteservering och steka i solen och bara njuta! :)

nöjd med mina inköp idag, så nu ska jag allt ta och lägga mig.. klockan ringer halv 6 i morgon bitti!
dags för ny vecka med jobb!=) tjohoo...

take care sötnosar!♥


Godmorgon, blev nyss väckt utav erika:P Så nu blir det duscha snabbt äta något och åka in till stan! :)

take care♥

Underbart väder ute idag med, Me Happy! :)

•A place where you belong

just nu är jag extremt uttråkad, finns ingenting vettigt man kan göra.. Inte ett dugg trött alls... är jätte pigg tråkigt nog.
men får bli att glo film nu så har man något och göra så kanske man blir trött någon gång =)

take care♥

vad händer på midsommar då gott folk?

•Sweet dreams

Hej hopp!
dålig uppdatering, skyller på jobbet det tar upp mycket av min tid nu för tiden =)
men nu ska jag börja bli mycket duktigare på att uppdatera (iallafall försöka)
Senaste dagarna har man jobbat, till 20.00 varje dag så man är ju inte hemma förrens vid halv 10 på kvällen =) men börjar sent om dagarna så det är skönt det i alla fall=)
soligt väder ute har det varit dom här dagarna, riktigt skönt! men man är ju inte ute så mycket dock men får hoppas det blir fint väder i helgen när man är ledig =) synd bara att man jobbar midsommar afton, men man ska inte klaga. det ger ju pengar iallafall:)
ikväll har man inte gjort ett skit, är allmänt rastlös och har hur mycket energi som helst.. klättrar på väggarna snart .. men har iallafall ätit mumsig rabarberpaj! Gott som fan va det:)
skulle åkt en sväng till Jenny,men ingen var vaken för att köra bort mig(kanske dags att skaffa sig körkort kanske?)
I morgon ska jag försöka komma upp i tid och åka in till stan innan jobbet och fixa lite, även träffa erika en sväng om det hinns med =) Sola blir det också om det inte är strålande sol ute:)

men men , finns inte mycket mer att skriva nu tycker ja , eller jo en sak.. var uppe hos pappsen i söndags och hälsade på . Han har köpt en jätte gullig liten voffsing som jag tänkte lägga in en bild på =) är kär i den söta lilla saken (a)
fast den bilden får komma lite senare! :/ funkade inte att lägga in några bilder i från telefonen. Men det kommer en bild någon dag fram över  :D

OCH tack till söta Isabella som fixade min blogg design, jätte fint! :)
take care♥


GÄSTBLOGG.

Tjo Bella här, som ni ser så sker det några förändringar på Veronicas blogg :) Är dock inte färdig och vet inte heller riktigt vad hon vill ha. Testar bara lite olika saker ;) Men jag passade iaf på att gästblogga lite :) Kolla gärna in min blogg genom att klicka på bilden i detta inlägg ^^


•Sol,jordgubbar&sjuk

Nu har det vart väldigt dåligt med uppdatering den senaste tiden har jag märkt :/. Men det ska bli ändring på det kan jag lova.  Så den senaste veckan har man haft fullt upp, studenten,balen jobb..
Så har inte blivit så mycket annat :)
Helgen har varit helt underbart bra, fredagen blev det jobba först till halv 1 sen blev det att åka till kristinehamn och gratta alla go och glada studenter! :) Vilken känsla man fick av att stå och kolla på dom , jag saknar studenten skulle kunna göra den flera gånger om man fick! :)
Men men, senare på kvällen blev det fest med Ivana och co. Efter det blev det STATT! :) riktigt lyckad kväll :)
Lördagen mådde man verkligen som man förtjäna :P Hes och jävlig. Men blev att dra sig upp ur sängen och in och kolla på balen i spö regnet. Synd att det va så dåligt väder. Men alla var så himla fina! :)
Senare på kvällen blev det kör igång med fest igen men tog det hyfsat lugnt pga att jag börja känna mig sjuk, men blev även statt på lördagen med och det blev också en hyfsat lyckad kväll :)

Söndagen blev bara lugnt hela dagen, vaknade upp av att jag mådde riktigt dåligt, så efter helgen blev jag sjuk.. och är fortfarande sjuk . Riktigt trist ,saknar mina go arbetskamrater på jobbet så himla mycket :( men i morgon blir det allt jobba för min del, sen ledig torsdag och fredag :) så blir en kort vecka för mig :) men jobbar lördagen dock men det kommer allt bli bra :)

nej nu ska jag vila vidare, ska göra lite te och slå på en bra film!:)
take care alla sötnosar♥♥


nu är det dags att försöka sova=) Har planerat lite stundent presenter ikväll, svårt men det blir nog bra i alla fall =D
men , natti natti gott folk! =)


•Sommar,sol & ny vecka!

Tjolahopp!
Ny vecka,studentvecka,ny jobb vecka osv. helgen har varit underbart bra, skönt väder hela helgen så i helgen blev det mycket solning vill jag lova :) Blev även att ta första doppet i helgen hos mormor, 20 grader i vattnet! Var riktigt skönt när det var så varmt ute :)
Så har alltså spenderat min helg i mormor och morfars stuga i princip hela helgen, i love it!
brun är man nu :D

Idag har man jobbat som vanligt, 7.45-14.15. Skönt med en kort dag.. men idag var inte vädret så fint men lite sol blev det allt på kvällen i alla fall! har även varit duktig och tränat. Sen har jag inte gjort så mycket mer:)
I morgon är det första dagen i det "riktiga" arbetslivet. Eller ja , vi har inte våran utbildare med nu, så nu är det dags att klara sig skälv. Fast det kommer säkert gå bra ,eller jag hoppas det :)
så i morgon börjar man 11.30-18.00.. :)
nej nu ska jag ta mig en dusch och krypa ner i sängen och försöka sova! :)

take care ♥



bjuder på en gammal bild!

Man är starkare än vad man tror!

•SOL!

tjabba!
härligt väder det är ute, solen skiner och varmt och skönt är det :) Underbart!!
tråkigt dock att man får sitta inne dessa varma dagar , men till helgen såg jag att det kommer bli strålande sol, helt underbart! då blir det steka i solen ännu mera :)
idag har jag som vanligt jobbat,gick jätte bra. Massa beröm ,det gillas (a) :D
efter jobbet träffa jag erika och vi fuska lite med att sola solarium, solen hade ju ändå nästan gått ner för dagen så ingen mening med att lägga sig ute och steka :) Efter det blev det hemfärd till ölme och kebabtallrik stog på menyn för kvällen! Mumsigt! :)

i morgon är det jobb igen som gäller,12.00-18.30 så imorgon missar man solen hela dagen ... men har en 30 min rast någon gång under efter middan så då blir det ut och steka i solen :D



GÖTT VÄDER! älskart!
bild från aftonbladet!

take care♥

hej hopp!

tisdag idag då, jobbat idag som vanligt :) Hade en ny utbildning idag också på ett nytt program som vi ska börja använda nu senare i juni :) kommer bli intressant! Har varit kalas bra väder idag med när man har suttit inne ... men på lunchen satt vi allt ute och då stekte solen på så nu har man riktigt go färg på armarna :D
Efter jobbet blev det att följa med birgitta till Maxi i kga en sväng innan det bar iväg till kristinehamn , väl hemma så börjar det ju regna och bli kallt ... så det va mindre kul.. Hade ju sett fram emot att lägga sig en liten stund i solen när man kom hem men det gick ju ikke! Så nu blir det glo film och käka chips och halv sova :) är helt slut idag!

sååååå take care♥

RSS 2.0